Pénznemek:
Kezdőlap >  Női divat >  Ajándék férfiaknak >  Eladás Női divat Ajándék férfiaknak Női nyaklánc kívánság gyöngy cirkónia N55aZkTu
Afbeeldingen (klik op de foto):
Eladás Női divat Ajándék férfiaknak Női nyaklánc kívánság gyöngy cirkónia N55aZkTu


Eladás Női divat Ajándék férfiaknak Női nyaklánc kívánság gyöngy cirkónia N55aZkTu

  • Típus: N55aZkTu
  • 662 db. eladó

Ft 38762.85  Ft 22961.33

Megveszem:

A kívánság gyöngy egyedi ajándék, mellyel garantáltan örömet okoz barátnőjének, édesanyjának vagy más hölgy ismerősének. Oly gyöngyről van szó, mely 3-5 év alatt egy homokszemből alakul ki. Egyediségét az adja, hogy a gyöngy még a kagyló héjában található, s így a megajándékozott félnek sajátkezűleg kell kivágnia azt, majd behelyeznie a gyöngyöt a medálba, mely a csomag része. Minden kagyló gondosan, speciális technológiával ellenőrzött, mely kizárja a lehetőségét annak, hogy bármelyik általunk forgalmazott kagyló üres legyen, tehát ne tartalmazzon gyöngyöt. 

 

A kívánság gyöngy tökéletes ajándék a szerelmeseknek, s főleg azoknak ajánljuk, akik tudják, mily módon közöljék a megajándékozott féllel érzelmeiket, érzéseiket.

Minden csomag igazi kagylót tartalmaz, mely csak azt a pillanatot várja, mikor a megajándékozott fél kinyitja, s megtalálja benne az igazgyöngyöt, melyet a mellékelt medálba helyez. A kívánság gyöngy ezzel nagyon személyes ajándékká válik, mellyel bárkinek örömet okoz.

Mielőtt kinyitja a kagylót tartalmazó dobozt, kívánjon valamit, vegye ki a kagylót, s óvatosan nyissa ki. Vegye ki óvatosan a gyöngyöt a kagylóból, s e közben ne feledje, minden gyöngy különleges - épp mint Ön! Ez után helyezze a medálba, s vegye fel a nyakláncot. A gyöngyök kölönböző színeihez különböző tulajdonságokat társítanak (a színeket s a tulajdonságaikat az alábbi képen láthatja):

  • siker
  • gazdagság
  • szerelem
  • szerencse
  • egészség 
  • elégedettség
Értékelés írása


Kezdőlap ::  Adatvédelmi nyilatkozat ::  Szállítás és Garancia
Copyright © 2020 www.kusztorpeter.com